TIL ALLE NORSKE MUSLIMER!

Istedenfor Laial Ayoub sin media hyllede aksjon om å poste et hjerte i kommentarfeltet for å vise at du tar avstand fra det som skjedde i Frankrike, så har jeg lagd min egen:

ANNONSELINK: https://tracking.adviralmedia.com/click/316/44127/hbonordics

Post en bæsj i kommentarfeltet og vis at du som muslim tar avstand fra terror, kvinneundertrykkelse, dyreplageri, homohets, omskjæring av guttebarn, tvangsgifting av unge jenter, steining og alt det andre svineriet som skjer i Islams navn!


#laialayoub #jegtaravstand #prayforparis #muslimer #terrorisme #dyreplageri #kvinneundertrykkelse #homohets 

Én kommentar

Leopold

16.11.2015 kl.08:33

Vis at du som muslim tar avstand fra islam. Det blir feil når media utelukkende fokuserer på de mest ekstreme tilfellene av islam (skjønt alt som går imot et vertslands lover og regler omtales som ikke-representativt for islam enn så lenge), mens de overser den jorda som terrorismen spirer i. Hverdagsekstremisme er å tvinge seg selv og andre til å be mot Mekka flere ganger om dagen, å holde på hijaben som om livet var avhengig av det der den ikke hører hjemme, å la seg fullstendig oppsluke av islam som religion og ideologi. Islam betyr underkastelse, og dens tilbedere har sannelig underkastet seg. Dessverre forventer mange at islams forbud og påbud også skal gjelde ikke-muslimer, siden de går berserk over en uskyldig avistegning. Åpenbart tillater islam muslimene å lyve overfor eget folk, slik mange muslimske ledere gjorde i denne sammenheng. Når man ser gatebildet i de største byene i dag, er det ekstremt. Ekstremisme blomster for fullt innenfor lovens rammer under dekke av misforstått religionsfrihet, og skaper slik grobunn for ekstremisme som vokser utenfor disse rammene. Et isfjell forsvinner ikke om man forsøker å fjerne toppen. Alt dette skjer ikke fordi muslimer er sterke, men fordi vestlige ledere er tafatte og handlingslammede og tillater en slik utvikling. Selv den svakeste kan fremstå som uovervinnelig om vedkommende møter null motstand og får utfolde seg fritt.

Skriv en ny kommentar

John M Johansen

John M Johansen

45, Askim

Ifølge enkelte er jeg en feiging som sitter i kjellerleiligheten min og sprer hat på nett. De som kjenner meg, vet at det motsatte er tilfelle. Ikke er jeg feig, ikke sprer jeg hat på nett, og jeg har ikke engang kjeller! Jeg er derimot opptatt av forskjells Norge, politikere som ikke tar ansvar og en totalt feilslått og uansvarlig flyktning og asylpolitikk! Forøvrig tar jeg gjerne en øl eller et glass vin, mens vi diskuterer alt mellom himmel og jord. Jeg har ingen formell utdannelse, er autodidakt, gift og har to barn.

Kategorier

Arkiv

hits