HVA TENKER MUSLIMENE EGENTLIG?

Dette er ekteparet Tashfeen Malik og Syed Farook. Et tilsynelatende vanlig ektepar som bodde i et rekkehus i San Bernardino, California.ANNONSELINK: https://tracking.adviralmedia.com/click/255/44127/klokkerno

Det var før de på onsdag etterlot sin seks måneder gamle datter hos bestemor, og dro til Farooks gamle arbeidssted, et senter for funksjonshemmede hvor det var julefest. De hadde imidlertid ikke tenkt å gå rundt juletreet, men åpnet istedet ild og drepte 14 mennesker.

Obama utelukker ikke at det kan være terrorisme, men heller ikke at det kan ha vært en arbeidskonflikt!

Hvis ikke det å drepe 14 mennesker som fester og har det gøy kan kategoriseres som terrorisme, uavhengig av årsak, så bør Obama slå opp i ordboken og lese litt!

"Terrorisme (også kalt en terroraksjon, et terrorangrep, en terrorhandling eller et terroranslag) kan beskrives som realiserte, målbevisste, voldelige handlinger rettet mot sivile (ikke-militære) mennesker eller mot myndigheter eller deres installasjoner til tider og steder som ellers ville vært fredelige."

Så får vi høre den samme regla igjen om at ikke alle muslimer er terrorister. Nei, selvfølgelig er de ikke det! De er ihvertfall ikke utøvende terrorister, og jeg tror nok at noen av dem er genuine når de sier de tar avstand fra terror. Men det gjelder definitivt ikke alle!  Mange sympatiserer med terroristene, noe man har sett både på sosiale media og ellers i samfunnet. Men de fleste tier klokelig stille, og lar noen mediekåte og oppmerksomhetssøkende individer stå frem og mane til kamp mot terror i Islams navn! Hvor ærlige de er, skal jeg ikke spekulere i, bare konstatere at noen dummer seg ut enkelte ganger, og plumper ut med det de egentlig mener. Slike kommentarer blir lynkjapt fjernet!

Her er et eksempel:[Bilde fjernet av blogg.no]


Denne kjekke gutten som går på Lakkegata skole i Oslo, har sikkert bare kommet med en dum kommentar på nett som fort ble fjernet, tenker du kanskje? Les kommentaren hans en gang til. På grunn av tegninger av profeten, så mener han at uskyldige ofre i Paris som ikke hadde noe med tegningene å gjøre, faktisk fortjener det!

Dumt og umodent, han er jo bare en unggutt, tenker du nå. Men å si at han ikke støtter IS når det var de som utførte denne aksjonen, det skjønner alle at ikke er sant! Så kan man jo lure på hvor han har fått disse tankene ifra?

ANNONSELINK: https://tracking.adviralmedia.com/click/307/44127/wishbox

Det er jo all mulig grunn til å tro at han ikke er alene. På de 18 minuttene som innlegget hans sto på nett, trykket 3 personer liker på det. Det er kanskje ikke mye sier du, men jeg vil si at det er 3 personer for mye!

Jeg er redd vi i vår naive tro på det gode i alle mennesker, blinder oss selv for virkeligheten.

Ting er ikke nødvendigvis slik de kan se ut som, og det fører  til at når det skjer noe fryktelig, så blir det som julekvelden på kjærringa!

#obama #terrorisme #profeten #ærligemuslimer 

 

2 kommentarer

Hans Ersgaard

05.12.2015 kl.15:21

Lige til info den moslem, der tog gidsler i Australien på en café havde meget hadtale MEN han havde også +60000 likes!! Siger vist det meste om det fredelige i islam. Man må være ANTISLAM

cassandralysgard

07.12.2015 kl.02:04

Ikke alle muslimer er slik, men det så mange glemmer at dem alle kommer fra samme land der de er vokst opp med krig. Livsstilen de er vandt med tar de med seg uansett hvor de drar og det er ikke alle som klarer å legge det fra seg og leve i fred. Det er veldig synd..

Skriv en ny kommentar

John M Johansen

John M Johansen

45, Askim

Ifølge enkelte er jeg en feiging som sitter i kjellerleiligheten min og sprer hat på nett. De som kjenner meg, vet at det motsatte er tilfelle. Ikke er jeg feig, ikke sprer jeg hat på nett, og jeg har ikke engang kjeller! Jeg er derimot opptatt av forskjells Norge, politikere som ikke tar ansvar og en totalt feilslått og uansvarlig flyktning og asylpolitikk! Forøvrig tar jeg gjerne en øl eller et glass vin, mens vi diskuterer alt mellom himmel og jord. Jeg har ingen formell utdannelse, er autodidakt, gift og har to barn.

Kategorier

Arkiv

hits